Apartamentele din bloc au o valoare de piață tot mai mare! Vezi care sunt prețurile din marile orașe

Valorile de piață pe metru patrat pentru apartamentele în bloc din marile orașe au crescut ușor, în al doilea trimestru din acest an, față de primele trei luni.

Cele mai mari creșteri s-au înregistrat în Iași, unde valorile de piață pe metru pătrat în apartamentele de bloc au urcat în medie cu 6,11% față de trimestrul anterior, dar și în Timișoara (+4,90%), Cluj-Napoca (+4,27%), Brașov (+3,62%) și Constanța (+2,26%).

Vezi cele mai noi anunțuri cu apartamente de vânzare în Iași, pe HomeZZ.ro.

În București, această creștere a fost mai moderată, astfel, prețurile au crescut cu 1,82%, dar per total, ritmul de creștere din majoritatea oraselor a fost mai semnificativ în trimestrul al doilea fațî de primul trimestru.

În capitală, cinci din șase sectoare au înregistrat în al doilea trimestru din 2017 creșteri pentru același tip de proprietăți analizate. Astfel, sectorul 3 a condus în clasamentul creșterilor, cu un avans de 3,41% în trimestrul doi fațî de trimestrul întâi. Sectoarele 6 și 4, după ce au înregistrat mici scăderi în trimestrul anterior, au fost pe plus în trimestrul doi, cu 2,58%, respectiv 2,49%.  

Dacă vrei să te muți la bloc, pe HomeZZ.ro găsești peste 75.000 de oferte cu apartamente de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                  

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews