Așa îți poți amenaja camera de oaspeți

 

Românii sunt foarte ospitalieri cu musafirii lor și încearcă să le ofere tot confortul de care au nevoie. Iată câteva idei pentru amejarea unui spațiu primitor pentru musafirii tăi în doar câțiva pași simpli:

Mai întâi de toate trebuie să alegi camera de dormit. Pentru aceia care au suficient de multe camere, acest lucru este destul de ușor. Apoi trebuie să te asiguri că acea cameră este bine aerisită.

Patul este cel mai important, iar acesta trebuie să fie confortabil pentru ca rudele sau apropiații să se simtă cât mai bine. Poți alege o canapea, în cazul în care nu dispui de spațiu prea mare.

Este foarte important să ai surse de lumină în cameră musafirii. Veiozele, lămpile cu picior creează o atmosferă primitoare, intimă. O vază cu flori va scoate din anonimat camera și o va face și mai primitoare.

Ai grijă de curățenie și în restul casei. Șterge praful și spelă podeaua. Mai bine să ai o casă mică, dar curată și îngrijită, decât una mare, dar lăsată de izbeliște.

Dacă nu ai suficient loc să amenajezi o cameră de oaspeți, aruncă o privire peste anunțurile cu apartamente sau case de pe HomeZZ.ro și găsește o locuință mai mare, conform nevoilor tale.

                  

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate