Așa se pregătesc românii de plajă! A crescut numărul comenzilor pentru salate cu 50%

 

Temperaturile tot mai ridicate din timpul verii îi determină pe români să recurgă la mâncare mai sănătoasă. Mulți dintre iubitorii de preparate prăjite și feluri de mâncare bazate pe carne și-au schimbat preferințele și au ales salatele, conform specialiștilor în domeniu.

Salatele sunt preferate în special de femei, ele generează peste 70% din totalul comenzilor de salate înregistrate de restaurantele online.

Pentru a se pregăti de plajă, tot mai mulți români, în special femeile, renunță la pizza, ceafă de porc sau burgeri cu cartofi prăjiți și comandă în special salate ușoare. 

De la începutul verii până în prezent, comenzile de salate au înregistrat un avans de circa 50% comparativ cu media raportată anterior perioadei analizate. 

Topul orașelor în care se comandă cele mai multe salate este condus de București, urmat de Cluj-Napoca și Timișoara, conform datelor foodpanda. 

Specialiștii spun că românii sunt dispuși să plătească mai mult pentru mâncarea sănătoasă. Valoarea bonului mediu pentru preparatele sărace în calorii este de aproximativ 63 de lei, mai mare cu circa 20% față de media înregistrată la nivel național pe platformă.  

Mănâncă sănătos cu ajutorul produselor de pe Lajumate.ro, ai peste 2.200 de oferte cu produse alimentare pentru toate gusturile.

                

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews