Așa trebuie să alegi un telefon pentru voce și SMS

 

Dacă pentru tine calitatea conversației este cea mai importantă, iată ce telefoane poți alege:

Poți apela la producătorii tradiţionali, Nokia, Sony Ericsson, Motorola, câteodată Samsung şi LG. Aproape 30 de ani de experienă îşi spun în unele cazuri cuvântul. Poate nu mai sunt cele mai cool telefoane de pe piaţă, dar aceşti producători arată că ştiu să facă înainte de orice, telefoane, şi nu ar pune antena mobilului în cel mai prost loc cu putinţă.

Pentru a trimite SMS-uri nu ai neapărat nevoie de o tastatură completă. În schimb, ai nevoie de una solidă, care să reziste la multe solicitări.

Trebuie să testezi tastatura cu atenţie, trebuie să fie fermă, cu un punct de contact bine definit.

Reţeaua 3G are, în general, performanţe mai bune decât cea GSM când vine vorba de serviciile de voce în zone aglomerate. Păstrează mai bine semnalul dar „omoară” mai repede bateria în timpul convorbirilor deşi, doar la unele modele, asigură timp de standby mai lung.

Pentru că nu ai nevoie de transfer de date, nu este necesar ca telefonul să fie compatibil şi cu tehnologia 3G+ sau HSPA (High Speed Packed Acces) – cu componentele HSDPA (download) şi HSUPA (upload) – deoarece acestea afectează doar performaţa transmisiei pachetelor de date, aşa cum le arată şi numele.  

Pe Lajumate.ro ai peste 25.000 de anunțuri cu telefoane mobile scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                 

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate