Bucureștiul este un oraș foarte aglomerat și chiar și așa tot mai mulți români merg cu mașina la muncă, aglomerând traficul!

 

Bucureștiul este unul dintre cele mai aglomerate orașe din Europa, iar mai bine de jumătate dintre oameni preferă să se deplaseze cu mașina decât cu mijloacele de transport în comun, pe distanțe mai mari de 1 km. De ce tot mai mulţi bucureșteni merg cu maşina la muncă? 

În prezent, Bucureștiul este un oraș foarte aglomerat, marcat de nemulțumirile celor care folosesc mijloacele de transport în comun. Ambuteiajele provocate de numărul prea mare de mașini din trafic și sistemele de transport insuficient folosite sunt ar trebui să-i pună pe bucureșteni pe gânduri și să aleagă să circule din când în când și cu autobuzul sau metroul.

Comportamentul oamenilor este diferit și poate fi contradictoriu uneori. De exemplu, sunt indivizii și familii care cred în conservarea mediului, dar chiar și așa preferă să folosească mașina pentru deplasări de rutină, mai degrabă decât o alternativă de transport public. În mod similar, indivizii ar putea aprecia beneficiile pentru sănătate ale mersului pe jos sau cu bicicleta, dar utilizează servicii de taximetrie pentru multe din călătoriile lor.  

În Bucuresti, călătoriile cu autoturismele particulare reprezintă mai bine de jumătate din numărul de curse de transport în comun, pe distanțe mai mari de 1 km. Cei mai mulți preferă să conducă la și de la locul de muncă, unul dintre principalele motive fiind locurile de parcare gratuite din oraș.

Dacă îți cauți o mașină, atunci intră pe CarZZ.ro, aici găsești peste 75.000 de anunțuri din care poți alege.

                     

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews