Căror cumpărători se adresează noile locuințe scoase la vânzare în București?

 

Anul acesta vor fi livrate circa 12.000 de locuințe, asigură dezvoltatorii. Iată care sunt cumpărătorii care le-au cumpărat deja:

Cele mai multe locuințe care vor fi livrate anul acesta în București și împrejurimi se livrează către segmentul cu buget mediu. S-au înregistrat mult mai multe comparativ cu anul trecut.

Dacă vrei să îți cumperi un apartament nou, finalizat anul acesta în capitală, pe Lajumate.ro ai peste 3.500 de oferte din care poți alege.

Creșterea numărului de unități destinate clasei de mijloc s-a înregistrat pe fondul majorării constante a veniturilor potențialilor cumpărători și a cererii pentru locuințe noi cu un amplasament mai bun în zone precum Barbu Văcărescu – Floreasca sau Politehnică – Grozăvești.

Comparativ cu anul anterior, segmentul premium deține o pondere mai mică din totalul unităților aflate în dezvoltare, de aproximativ 3,5%, sau 500 de locuințe. 

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

                     

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews