Cât cheltuie europenii în vacanța de vară?

 

În 2017 pentru anumite țări cheltuielile pentru vacanța de vară se dublează față de anul trecut.

Peste 40% dintre respondenţii chestionar realizat de banca mobilă internaţională Ferratum Grup 
spun că vor cheltui aproximativ aceeaşi sumă ca vara trecută, pe când 30% plănuiesc să cheltuie semnificativ mai mult.   Se preconizează o creştere semnificativă în Estonia, Lituania şi Letonia comparativ cu anul trecut.

Dacă în 2016, ţările menţionate anterior se aflau sub media cheltuielilor ţărilor intervievate, anul acesta se vor află în top 5, alături de România şi Bulgaria, cu peste 60% din venitul lor lunar alocat pentru vacanţa de vară.   

La sfârşitul clasamentului, găsim UK, Finlanda şi Olanda ce planifică să cheltuiască cel mai puţin pentru vacanţa de vară a acestui an (34%, 35% şi respectiv 38%).   

Cum se poziţionează România?  România se află pe locul 5 în topul cheltuielilor vacanţei de vară 2017, românii urmând să cheltuiască 60% din venitul lor lunar în perioada estivală. 

Vezi cele mai noi oferte de turism-cazare de pe Lajumate.ro.  

                 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate