Ce aleg cumpărătorii: cartier cu renume sau locuință mai bună?

 

Românii care sunt interesați să cumpere o locuință, dar dispun de un buget limitat au de ales  între o locuință veche și una nouă, într-un complex nou construit. 

Oferta imobiliară din București este tot mai diversificată, poți găsi apartamente noi și moderne, locuințe vechi și cochete, case luxoase sau proiecte ieftine. Prețul este principalul argument care ghidează decizia românilor. Dat fiind faptul că pe piață sunt atât de multe proprietăți imobiliare, cumpărătorii sunt bulversați și tot mai nehotărâți. 

Pe HomeZZ.ro sunt peste 30.000 de anunțuri cu proprietăți imobiliare din București la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Locuințele care se află în zone bune garantează că proprietatea va putea fi revândută oricând indiferent de fluctuațiile pieței. 

Tot pentru a păstra valoarea locuinței pe termen lung, unii cumpărători nu iau în calcul altceva decât proiecte noi. Iar cum un buget limitat exclude cartierele centrale sau semicentrale, mulți cumpărători optează pentru o locuință într-unul dintre zonele mărginașe.

Eforturile dezvoltatorilor de a pune la dispoziția clienților numeroase facilități compensează lipsa poziționării centrale într-un cartier cu vechime, în special din punctul de vedere al tinerilor proprietari.

Foarte mulți cumpărători aleg să se mute în afara Bucureștiului pentru că acolo prețurile sunt mai mici și există și avantajul unui trai liniștit departe de agitația orașului.  

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate