Ce apartamente se vând cel mai bine?

În ultimii ani, conform studiilor realizate de diferite firme imobiliare, s-au construit tot mai multe apartamente și garsoniere, lucru care arată faptul că tot mai mulți români vor să locuiască la bloc. Iată care sunt imobilele care se vând cel mai bine:

Garsonierele și apartamentele cu 2 camere sunt cele mai accesate de români datorită prețului mult mai scăzut comparativ cu apartamentele cu 3-4 camere.

Apartamentele cu suprafețe mici au înregistrat tranzacții semnificative, în ultimii ani, pe piața vânzărilor imobiliare din România.

           

Bugetul pe care îl au românii pentru o locuință în centrul orașului se situează între 50.000 și 70.000 de euro, în timp ce pentru cele din afara orașului bugetul ajunge pe la 65.000 de euro. Aceste sume coincid cu creditele pentru Prima Casa care vin în ajutorul celor care vor să își cumpere o casă, un apartament sau o garsonieră.

             

Pe HomeZZ.ro găsești peste 18.000 de oferte cu imobiliare de vânzare cu prețul până în 80.000 de euro, aruncă o privire și vezi ce ți se potrivește.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews