Ce caracteristici are Mini Electric Concept

 

Grila hexagonala a radiatorului şi farurile rotunde fac ca MINI Electric Concept să fie recunoscut imediat atunci când este privit din faţă. Iată ce alte caracteristici va aduce Mini Electric:

Motorul electric necesită foarte puţin aer de răcire, grila radiatorului este închisă pentru o aerodinamică superioară. Bara de accent de culoare Striking Yellow din grilă – cu logo E de aceeaşi culoare – produce un efect contrastant puternic, care este reflectat de stilul luminilor de zi din ansamblurile farurilor LED.

Liniile clare ale elementelor precum farurile LED şi structurile din fibră de sticlă contrastează cu întinderea suprafeţelor clare şi conferă părţii frontale un aspect sofisticat.

Combinaţia contrastantă de culori, suprafeţe netede şi detalii precis conturate continuă în linia laterală a MINI Electric Concept. Modelate clar, piesele din fibră de sticlă de-a lungul marginii inferioare contribuie la intensificarea proporţiilor automobilului. Silueta maşinii este compusa din suprafeţe decupate curat, care produc o impresie minimalistă ce inspiră eficienţă.

MINI va prezenta un model electric de serie în 2019 şi a confirmat deja că producţia acestui model este pregătită pentru Oxford, Marea Britanie. 

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini Mini scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

              

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate