Ce chirii se practică la apartamentele de lux din nordul Bucureștiului

 

O analiză realizată de experții din domeniul imobiliar arată faptul că în ultimii ani românii sunt atrași de locuințele de lux într-un număr din ce în ce mai mare. A crescut numărul de tranzacții de case și apartamente de lux de închiriat din zona de nord a capitalei.

Cei mai mulți chiriași au ales să închirieze apartamente cu 3 camere amplasate în blocuri construite după 2000. Zona Aviatorilor-Primăverii-Dorobanți-Floreasca este cea mai râvnită, cu o creștere de peste 40% a cererii comparativ cu alți ani.

Cei care își doresc să închirieze un imobil în zona de nord  Bucureștiului sunt dispuți să plătească undeva pe la 1.200 de euro lunar pentru o chirie. 

            

În zona Herăstrău apartamentele de închiriat au suferit o creștere de circa 30%, iar prețurile oșcilează între 1.200 și 1.500 de euro.

Casele de închiriat din zona Pipera sunt și ele pe gustul chiriașilor, dispuși să plătească maxim 1.500 de euro pe lună.   

          

Intră pe HomeZZ.ro unde vei găsi peste 20.000 de oferte cu imobile de închiriat din București la prețuri pentru toate buzunarele.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews