Ce fuste sunt la modă în această iarnă

 

Fusta nu este un simplu articol vestimentar! Ea reprezintă un adevărat simbol al feminității și al eleganței. Iată ce fuste se poartă iarna aceasta:

Cele mai populare articole vestimentare în această perioadă sunt fustele creion recunoscute ca fiind foarte practice și elegante, în același timp, de către creatorii de modă. Acest model de fustă este ideal pentru o ținută office, dar și pentru un look casual.

Prezența pliurilor pe haine este o idee a designerilor care a apărut în anii '50. În această perioadă sunt la mare căutare fustele cu pliuri care scot frumos în evidență coapsele și ascunde anumite imperfecțiuni.

                                 

Fustele cu despicături sunt un articol vestimentar foarte sexy care lasă la iveală coapsele. Ai nevoie de o siluetă suplă pentru a purta acest tip de fustă și picioare bine lucrate. Ea poate fi purtată cu încălțăminte casual sau elegantă.

Donează sau vinde hainele pe care nu le mai porți printr-un anunț gratuit postat foarte ușor pe site-ul Lajumate.ro.

                                 

Pe Lajumate.ro găsești o varietate de fuste la modă si extrem de frumoase, pentru orice gust si de orice culoare. Răsfoiește cele peste 29.500 de oferte din categoria  Îmbrăcăminte de pe Lajumate.ro și vezi ce este pe gustul tău.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews