Ce limbi străine trebuie să învețe copilul tău pentru o mai bună dezvoltare?

 

În urma unui studiu britanic pe tema cunoașterii unei limbi străine pentru creșterea șanselor de succes ale copiilor s-a aflat care sunt cele mai importante 3 limbi care-i pot ajuta pe cei mici să se dezvolte în carieră pe viitor:

Franceza, germana şi mandarina sunt limbile care vor oferi copiilor cele mai bune oportunităţi în viitor, scrie publicaţia britanică The Daily Mail. Ei au ajuns la această concluzie după ce au realizat un studiu comandat de Centrul Britanic pentru Economie şi Cercetare de Afaceri şi aeroportul Heathrow, o iniţiativă care îşi propune să îi determine pe părinţi să-şi înscrie copiii la cursuri și meditații de limbi străine.

Sondajul Heathrow a fost realizat pe un număr de 2.000 de părinţi din Marea Britanie, care aveau copii sub 18 ani. În urma sondajului, părinții au ajuns la concluzia că copiii lor nu profită la maximum de oportunităţile pe care învăţarea unei limbi străine le poate oferi.  

Pe Lajumate.ro găsești peste 1.500 de anunțuri cu meditații și cursuri care le pot fi de folos copiilor în dezvoltarea lor personală. Alege ce este potrivit pentru tine și copilul tău!

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews