Ce piedici pot apărea în vânzarea casei tale

 

Interesul românilor pentru cumpărarea de locuințe a crescut în ultimii ani, dar cu toate acestea oamenii rămân pretențioși în alegerea unei case în care să trăiască alături de familie. Iată ce piedici trebuie să depășești pentru a vinde mai ușor locuința pe care ai scos-o la vânzare:

Pentru început, dacă ai postat deja un anunț pe HomeZZ.ro, cel mai mare site gratuit de anunțuri imobilire din România, și nu ai primit niciun telefon de la persoane interesate atunci trebuie să te gândești dacă prețul pe care tu îl vrei pentru locuință este potrivit ținând cont de amplasare și condițiile oferite.

Poți să faci o analiză de piață și să vezi ce prețuri sunt pentru apartamentele de vânzare care au trăsături comune cu al tău. Pe HomeZZ.ro sunt peste 64.000 de anunțuri cu apartamente de vânzare din România.

                    

Un studiu realizat de specialiștii în domeniul imobiliar a arătat faptul că viitorii cumpărători caută poze frumoase în anunțurile imobiliare. Ei sunt interesați să vadă poze reușite cu locuința în care urmează să se mute. 

Dacă sunt persoane care vin să vizioneze casa scoasă spre vânzare, dar toți pleacă nemulțumiți atunci trebuie să te preocupi de starea proastă a locuinței. O curățenie și o igienizare generală trebuie realizată constant pentru a întreține o casă curată și aranjată.  

          

Găsește o nouă locuință pentru tine și familia ta pe HomeZZ.ro, ai peste 160.000 de oferte imobiliare din toată țara, alege ceva pe placul tău.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews