Ce poți face de Crăciun în București alături de apropiați?

 

Crăciunul este o sărbătoare foarte emoționantă în care românii petrec timp prețios alături de familie și prieteni. Pentru un Crăciun plin de lumină și căldură sufletească, tot mai mulți români și străini aleg, an de an, Bucureștiul ca destinație. Iată ce puteți face de Crăciun în București:

Tot mai mulți români și străini care aleg să vină în București de sărbători preferă să se cazeze în cadrul apartamentelor și garsonierelor în regim hotelier

Ei se pot bucura de odihna bine meritată la care fiecare în parte tânjește, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, când primează liniștea, pacea și confortul.

     

An de an tot mai mulți oameni aleg să își petreacă sărbătorile de iarnă în București pentru că orașul este împodobit cu instalații frumoase și strălucitoare, iar atmosfera este de sărbătoare.

Târgurile de Crăciun sunt o adevărată atracție în timpul iernii. Pe străzile Bucureștiului pot fi admirate peste 100 de căsuțe unde se pot găsi produse tradiționale și obiecte artizanate.

       

Pe data de 27 decembrie, Ștefan Hruscă va susține un concert în care îi va colinda pe toți ascultătorii.

Oriunde alegi să petreci sărbătorile de iarnă, pe Lajumate.ro găsești peste 1200 de oferte de turism și cazare, fă o rezervare chiar acum.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate