Ce preferi: mașini japoneze sau germane?

 

Cei mai mulți șoferi cataloghează mașinile în 2 categorii: germane sau japoneze. Iată care sunt cele mai bune, conform specialiștilor în domeniu:

Germanii sunt cei care au dezvoltat industria auto cu mult timp înaintea japonezilor. Cele mai multe mașini de pe piață sunt din Germania, la fel și anunțurile cu mașini de vânzare care specifică în descriere că țară de proveniență este Germania.

De exemplu, cele mai rapide SUV-uri sunt produse de nemți, acestea sunt Mercedes G-Class 65 AMG, Audi Q7 Porsche Cayenne, BMW X6M. Și japonezii au scos la vânzare mașini de teren, dar niciunul nu are performanțele unuia produs în Germania.                

Dintre mașinile germane, cele mai populare sunt BMW și Mercedes considerate mașini de lux în această perioadă. Pe CarZZ.ro sunt peste 4.500 de anunțuri cu mașini marca Mercedes-Benz de vânzare din toată țara.

Audi este încă o marcă care a plecat din Germania și a ajuns în topul celor mai bine vândute mașini în ultimii ani. Nici o mașină germană nu a putut întrece la categoria viteză un Audi RS4. 

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews