Ce probleme auto pot apărea pe timp de iarnă

 

Venirea iernii este un motiv de bucurie pentru iubitorii sporturilor de iarnă și pentru copii, dar este o adevărată provocare pentru șoferi. Iată care sunt problemele pe care le poate înfrunta orice șofer pe timp de iarnă:

Pentru început, orice șofer trebuie să aibă grijă la frâne. Pe timpul nopții nu trebuie lăsată frâna de mână trasă la mașină pentru că, din cauza temperaturilor scăzute, plăcuțele și etrierii pot îngheța, iar frâna va rămâne blocată complet.

Un alt lucru de care trebuie să ai grijă sunt chederele mașinii. Umezeala își poate face loc printre chederele de cauciuc și din cauza frigului ele îngheță și se lipesc de ușă. La o forțare a ușii ele se pot desprinde din locul inițial.

                

În conditii de iarnă, motorul trebuie lăsat să meargă la relanti înainte de a porni la drum deoarece temperatura este mult prea scăzută, iar uleiul fiind vâscos ajunge mai greu la partea de jos a motorului. Pe CarZZ.ro sunt peste 25.000 de anunțuri cu autoturisme utilizate de vânzare, aruncă o privire și găsește mașina potrivită pentru tine.

Evită să folosești geamurile dacă mașina este înghețată sau așteaptă ca mașina să se dezghețe complet.

               

Vinde vechea mașină printr-un anunț gratuit pe CarZZ.ro, milioane de români îl pot vedea imediat și viitorul cumpărător nu va întârzia să apară.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews