Ce produse NU trebuie să îți lipsească din portfard în sezonul cald?

 

Vremea tot mai caldă și prezența razelor de soare puternice în viața ta reprezintă semnalele perfecte pentru schimbarea produselor de îngrijire din timpul iernii cu unele adecvate sezonului cald. Iată ce produse nu trebuie să îți lipsească în sezonul cald:

  • Creme pentru tonifierea pielii

Pentru că pielea de pe gâtul și decolteul tău este mai sensibilă, tocmai de aceea trebuie să ai mare grijă de ea, pentru a evita semnele îmbătrânirii premature a pielii, din cauza expunerii la factorii de mediu (razele UV și poluare).

Pentru a evita apariția liniilor fine, ridurilor, petelor maronii, roșeții sau pielii lăsate, folosește creme speciale, potrivite tenului tău. Pe Lajumate.ro găsești o gamă variată de creme potrivite fiecărui tip de ten, răsfoiește anunțurile și alege-o pe cea potrivită pentru tine.

  • Tratamente cu vitamine și minerale

Sănătatea oaselor tale este foarte importantă pentru starea ta generală de sănătate. De aceea, este recomandat să menții o structură și o funcționalitate bună a oaselor sănătoase. Specialiștii recomandă o dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos. 

  • Produse cosmetice care îți oferă un aspect natural

O piele îngrijită și fără riduri trebuie pusă în valoare cu alegerea unor farduri pe măsură. În acest an, aspectul de ten luminos și natural este în tendințe, de aceea este indicat să optezi pentru farduri de ochi cu o pigmentare intensă, cu aplicare atât umedă, cât și uscată, în nuanțe mate și lucioase. 

Vezi cele mai noi oferte cu produse cosmetice scoase la vânzare pe Lajumate.ro, ai peste 3.000 de anunțuri din care poți alege.  

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews