Ce transmite locuința ta celor care îți calcă pragul

 

Locuința ta reflectă personalitatea pe care o ai, prin elemente de decor, mobilier și ambianță.Iată câteva tipuri de personalitate și cum se reflectă ea asupra asupra fiecărei case în parte:

O casă personalizată cu lucruri personale, de la fotografii până la tablouri și elemente simple de decor trimite spre o persoană caldă, cu spirit de viață. Fotografiile în care zâmbești alături de cei drag transmit optimism și căldură și spun despre tine faptul că îți place să vezi partea frumoasă a vieții.

În schimb, dacă casa ta este ordonată ca la carte și este foarte curată, asta înseamnă că ești o persoană exigentă cu cei din jur și cu propria persoană. Ai așteptări foarte mari de la cei din jur, iar dacă aceștia te dezamăgesc nu ești deloc mulțumită. 

                

Pentru cei care au o casă dezorganizată, cu lucruri împrăștiate peste tot personalitatea lor trădează mici accese de tristețe, dar și o energie debordantă. Dacă, de exemplu, locuiești într-un apartament și ți se pare că nu ai niciodată suficient spațiu pentru lucruri tale, tocmai de aceea le arunci pe unde poți, nu trebuie să îți faci griji, acest lucru spune despre tine că ești o personă bună ,mereu dornică să îi ajute pe cei din jur, o persoană care nu ține cont de lucrurile materiale și pune accent pe suflet și trăiri.  

                   

 

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate