Cei mai potriviți câini pentru copii

Este binecunoscut faptul că un animal de companie poate ajuta copilul să fie mai sociabil și mai vesel, dar și mai înclinat spre efort fizic. Dacă te-ai hotărât să cumperi un câine, iată ce rase sunt potrivite pentru familiile cu copii:

Beagle este o rasă docilă și mereu dornică de activități fizice. Va însoți copilul peste tot și va avea grijă de el ca un prieten loial. Nu are probleme specifice de sănătate, predispus doar la ușoare alergii, dar foarte ușor de îngrijit.

Un alt cătel iubitor potrivit pentru copii este Bichonul. Excelent pentru apartament sau pentru casă, acest câine este foarte activ și inteligent și relaționează foarte bine cu cei mici. Este un animal ușor de întreținut, cu excepția blăniței care necesită un anumit timp pentru tundere și periere.

                                 

Cu greu vei găsi un câine mai drăgălaș decât Bulldogul francezEste ascultător și îi place să stea în brațele tale și să fie iubit cât e ziua de lungă.

Este o companie agreabilă și va fi primul la locul de joacă, ceea ce este foarte bine pentru că cel mic va avea un prieten de nădejde.

 .

În ziua de astăzi foarte mulți părinți sunt tot mai ocupați, iar un câine poate fi o distracție foarte bună pentru cel mic atunci când tu lipsești sau ești ocupat. Pe Lajumate.ro găsești peste 4.000 de anunțuri cu animale de companie, aruncă o privire și alege ce ți se potrivește ție și familiei tale.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews