Cele mai multe vânzări de terenuri sunt destinate noilor proiecte rezidențiale! Unde se află acestea?

 

Încă din 2016 vânzarea terenurilor din România a influențat creșterea segmentului rezidențial din capitală ți împrejurimi.

Interesul față de segmentul rezidențial se menține și pe parcursul anului 2017, iar atenția investitorilor se va îndrepta cu precădere spre dezvoltarea proiectelor rezidențiale și mixte.

Obstacolele administrative au dus la amânarea multor tranzacții pentru 2017, astfel că piața de terenuri poate înregistra rezultate foarte bune în decursul acestui an, nu numai în București, ci și în alte orașe majore din țară.

Vezi cele mai noi oferte cu terenuri de vânzare, doar pe HomeZZ.ro. Ai peste 25.000 de anunțuri din care poți alege.

Încă de anul trecut piața de terenuri a atins un punct de stabilitate odată cu revenirea tranzacțiilor de terenuri care au aparținut vechilor fabrici sau a celor obținute în perioada dinaintea crizei și nedezvoltate.

La capitolul prețuri, terenurile nu au înregistrat creșteri majore. Excepție fac locațiile de top pentru care au negociat mai mulți dezvoltatori. Prețurile în tranzacții in zona Floreasca – Barbu Văcărescu au fluctuat între 500 și 1.000 euro/mp, în zona de centru – vest între 450 și 600 euro/mp, iar în zona Timpuri Noi între 500 și 600 euro/mp. 

Pe HomeZZ.ro găsești peste 5.000 de anunțuri cu terenuri de vânzare în București și împrejurimi, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews