Cererea de spații industriale din capitală este neașteptat de mare! Vezi ce chirii pretind proprietarii

 

Numărul spațiilor industriale și logistice din București, rămase neocupate, se apropie de zero, în condițiile unei cereri mari în primul trimestru al acestui an.

În ceea ce privește cererea, faţă de primul trimestru al anului trecut a fost înregistrat un avans de aproape 40%, toată suprafaţa fiind cerere netă bazată pe proiecte construite la solicitarea chiriaşilor. 

Pe HomeZZ.ro sunt peste 2.000 de anunțuri cu spații comerciale și zone de birouri din București de închiriat!

Pentru sfârşitul anului, dezvoltatorii au anunţat un nivel record de 400.000 metri pătraţi de proiecte noi, cererea record, încurajându-i să îşi extindă parcurile existente sau să înceapă construcţia altora noi. După ce vor fi finalizate toate proiectele anunţate, în acest an, atunci oferta nouă o va depăşi pe cea din 2016, când au fost livrate proiecte de circa 330.000 metri pătraţi.

Chiriile cerute de proprietari pentru spațiile comerciale, în special cele din Bucureşti, sunt estimate la 3,5 – 4,1 euro/mp/lună, în timp ce spaţiile industriale au chirii de până la 3,3-4,25 euro/ mp/lună.

Vezi cele mai noi oferte cu spații comerciale de închiriat din capitală, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                     

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews