Clujul este pe primul loc la numărul de autorizații obținute pentru 2016! Vezi pe ce loc este București!

 

Anul trecut suprafața totală autorizată de clădiri rezidențiale din județul Cluj a depășit  un milion de metri pătrați, ocupând prima poziție în topul autorizațiilor de construcții.

În județul Cluj au fost emise anul trecut autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale pe o suprafață de 1.174.043 de metri pătrați utili, potrivit datelor Institutului Național de Statistică, față de 907.562 metri pătrați utili în Ilfov și 859.938 metri pătrați utili în București.

Dacă vrei să îți cumperi un apartament în județul Cluj, pe HomeZZ.ro găsești peste 5.000 de oferte din care poți alege.

În 2015, județul Cluj ocupa a treia poziție în acest top, cu o suprafață totală autorizată de 693.597 metri pătrați utili, de 1,7 ori mai mică decât cea de anul trecut, în timp ce primele două poziții erau ocupate de Ilfov (880.066 mp autorizați) și București (800.977 mp).

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                        

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews