Criterii esențiale la închirierea unei locuințe

 

Dacă ești în căutarea unei locuințe de închiriat, cu siguranță ți-ai făcut o „listă de priorități” în ceea ce privește așteptările pe care le ai de la viitoarea ta locuință. Bineînțeles cerințele variază de la caz la caz, există, la modul general, există cel puțin doi factori care se regăsesc pe lista oricărui chiriaș: 

Este vorba despre localizare și preț – nu neapărat în această ordine!

Dificultatea celor doi factori este ilustrată de un segment atipic în materie de închirieri, anume zona de nord a Capitalei – cunoscută pentru oferta sa rezidențială premium, inclusiv pe vânzări.

Potrivit specialiștilor în imobiliare, principalele criterii de selecție a unei locuințe în această zonă au fost proximitatea fața de locul de muncă, alături de bugetul disponibil.

Activitatea de închiriere din zonele premium din nordul capitalei a crecut cu 11% în 2017 față de 2016, arată datele specialiștilor.

Vezi cele mai noi oferte cu apartamente de închiriat din România pe HomeZZ.ro.

Ponderea tranzacțiilor cu bugete de până la 1.500 de euro pe lună a crescut anul acesta, ajungând la 63% din total, în vreme ce închirierile de imobile de peste 1.500 de euro pe lună dețin o cotă de piață de 37%. Pentru cea dintâi categorie de bugete, cererea vine atât din partea expaților cu funcții de middle-management în cadrul companiilor multinaționale cu sedii în nordul Bucureștiului, cât și din partea românilor interesați de zonele bine cotate și, implicit, mai scumpe ale capitalei. 

Pe HomeZZ.ro găsești peste 15.000 de oferte cu apartamente de închiriat din București, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                        

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate