Criterii importante în alegerea unei locuințe de închiriat

 

Atunci când închiriezi o locuință trebuie să iei în considerare mai multe criterii de selecție. Iată care sunt acestea:

Cel mai important criteriu ține de amplasare. Trebuie să alegi un imobil situat cât mai aproape de școală și locul de muncă pentru a nu pierde mult timp în trafic, pe drum.

Un acces ușor la mijloacele de transport în comun este un alt criteriu în selecția apartamentelor de închiriatChiar dacă nu stai foarte aproape de locul de muncă poți să ajungi în timp util dacă ai acces la un mijloc de transport în comun.

                

Atunci când îți închiriezi o casă sau un apartament trebuie să ții cont și de spațiile verzi din zonă. Vei avea o viață sănătoasă dacă vei avea în zonă un parc în care poți plimba câinele sau poți alerga.

Chiar dacă unii pot spune că acesta este un moft, e bine să cercetezi care este gradul de siguranță al zonei în care alegi să te muți. Cu atât mai mult cu cât te vei muta alături de familie, acest aspect nu trebuie trecut cu vederea.  

                     

Pe HomeZZ.ro găsești peste 48.000 de oferte imobiliare de închiriat din toată România, alege ce ți se potrivește.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate