Cum îți dai seama dacă ești pregătit să îți cumperi o locuință?

 

Decizia de a-ți cumpăra o locuință și de a lua un credit ipotecar în acest sens presupune anumite responsabilități.

HomeZZ.ro îi sfătuiește pe viitorii cumpărători să parcurgă o listă cu condiţii pe care ar trebui să le îndeplinească pentru a fi pregătiți de achiziționarea unei locuințe:

  • Dacă valoarea ratelor lunare pentru plata creditului nu depășește chiria pe care o plătești deja, ești tentat să îți cumperi o locuință. Ia în calcul și avansul pe care trebuie să îl plătești, costurile pentru renovare și amenajare. 
  • Asigură-te că ai un job sigur pentru următoarea perioadă și nu va fi nevoie să te muți în altă localitate, abia apoi poți fi sigur că vrei să îți cumperi o locuință.
  • Alege cu atenție perioada în care vrei să îți cumperi locuința. Analizează ofertele de pe piața imobiliară și știrile legate de fluctuația prețurilor. Pentru a analiza prețurile locuințelor scoase la vânzare din România, intră pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare, unde găsești peste 200.000 de proprietăți imobiliare din toate zonele țării.
  • Trebuie să te înarmezi cu răbdare pentru că procesul de achizițioanare al unei locuințe poate fi anevoios și poate dura mult timp.  

Anul trecut, prețul locuinţelor scoase la vânzare a crescut semnificativ şi majorarea  continuă şi și în acest an, totuși, acest aspect nu i-a oprit pe români să ia în continuare credite ipotecare.  

Dacă vrei să îți cumperi un apartament, atunci pe HomeZZ găsești peste 75.000 de anunțuri cu apartamente de vânzare la prețuri accesibile.​                        

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews