Cum să ai facturile mai mici iarna

 

Nu este târziu să îți pregătești casa pentru iarnă pentru că se face din ce în ce mai frig pe zi ce trece, iar prima zăpadă a căzut în multe orașe. Iată cum poți să ții facturile sub control în timp ce ai grijă ca familia ta să stea într-o locuință bine încălzită:

Pentru început, este foarte important să apelezi la un specialist care să îți verifice centrala. În acest fel te asiguri că ea funcționează la parametri normali și nu are pierderi de energie.

Pentru centrala ta ai nevoie de un termostat, iar cu ajutorul acestuia poți păstra o temperatură constantă în locuință.

                                   

Dacă alegi să scazi temperatura din locuință cu 2-3°C față de normal în timpul nopții, e bine de știut faptul că factura se va micșora cu aproximativ 20%.

Totodată, pentru a conserva căldura din casă trebuie să te asiguri că geamurile și ușile sunt bine izolate, apelează la un specialist în domeniu. Pe Lajumate.ro găsești peste 3.000 de anunțuri cu persoane avizate în construcții și amenajări de locuințe, ia legătura cu ei în cel mai scurt timp. 

                                               

Pe Lajumate.ro găsești peste 1 milion de anunțuri din toate domeniile, intră chiar acum și vezi ce ai nevoie pentru tine și familia ta. Vinde simplu și rapid lucrurile pe care nu le mai folosești, milioane de români îți pot vedea zilnic anunțul online și la TV.

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews