Cum sa îți încălzești casa prin 3 idei practice

 

Iarna, nimic nu este mai plăcut decât să stai cu familia și prietenii și să depănați amintiri la o cană de ciocolată caldă, dar toată această atmosferă poate fi stricată de o locuință friguroasă. Iată 3 idei prin care îți poți ține casa călduroasă pe timp de iarnă:

Primul lucru la care trebuie să te gândești este un șemineu. Acesta aduce o notă aparte în casa ta. Este și o bună sursă de căldură, așa că vei combina utilul cu plăcutul în acest sens. Un șemineu va întreține căldura în casă, iar alături de orice altă sursă de căldură, va instaura o atmosferă călduroasă.

Trebuie să păstrăm toată această căldură în interiorul locuinței, iar pentru asta trebuie să acoperim geamurile. Draperiile groase sunt o adevărată barieră împotriva frigului, iar dacă geamurile nu sunt bine izolate și căldura poate ieși prin crăpături, atunci sunt cea mai bună soluție.

                                  

În timpul zilei, este indicat să lași perdelele trase pentru a lăsa lumina zilei să pătrundă în casă și să o încălzească.

Podeaua poate fi izolată cu un covor pufos care să țină de cald și să nu permită căldurii să iasă din locuință. Poți apela și la specialiști în domeniu care să îți verifice izolația locuinței, pe Lajumate.ro găsești peste 3.000 de profesioniști în domeniul construcțiilor și amenajărilor.

                      

Intră pe Lajumate.ro și alege ce ai nevoie pentru locuința ta. Ai la dispoziție peste 1 milion de anunțuri din toate categoriile și pentru toate buzunarele.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate