Cum sa realizezi cele mai bune poze de vacanță cu propriul telefon mobil?

 

Iată o serie de sfaturi utile despre cum să îți folosești la maximum telefonul pentru a-ți transforma pozele de vacanţă în unele memorabile:

Cea mai importantă regulă este să nu foloseşti zoom digital. Cele mai multe telefoane nu mai au zoom optic care presupune mişcarea lentilelor şi doar pentru că producătorul a introdus unul digital nu înseamnă că este util. 

Producătorii de telefoane mobile implementează opţiuni de procesare rapidă a pozei, astfel că zoom-ul digital poate fi uitat. Descarcă o aplicație prin care să îți editezi fotografia! Mai poţi adăuga sau elimina din saturarea culorilor şi poţi imprima fiecărei fotografii acel ceva din stilul tău.

Pentru un control mai bun asupra cadrului, selectează zona de focalizare direct din ecranul smartphone-ului şi alege setările manuale pentru a controla viteza de expunere şi valoarea ISO. Este bine de știut că un timp de expunere mai mare poate genera o fotografie mişcată. Tocmai de aceea poţi folosi un trepied sau o suprafaţă plană pentru a sprijini telefonul.

Ziua, când e soare puternic, foloseşte şi opţiunea HDR pentru a reda cât mai bine atât zonele luminoase, cât şi umbrele.

Folosește accesorii pentru telefonul mobil care să îți fie de folos în realizarea unor fotografii reușite. Pe Lajumate.ro găsești peste 13.500 de anunțuri cu accesorii pentru telefonul mobil din care poți alege.

                          

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews