Cum să transformi munca de deszăpezire într-o plăcere

 

Atunci când trebuie să deszăpezești, ești pus în fața unor opțiuni: poți alege să folosești o lopată, o freză electrică sau poți ruga pe altcineva să facă asta pentru tine, contra cost. Pentru zilele în care nu poți apela la ajutorul nimănui, uite cum poți îmbina utilul cu plăcutul: 

Iarna, posibilitatea de a face mișcare scade simțitor, tocmai de aceea, o lopată de dimensiuni mari care să te ajute să aduni zăpada, este mișcarea de care ai nevoie de dimineață. 

În cazul unei lopeţi, durata activităţii este direct proporţională cu suprafaţa curţii şi poate fi prelungită de pauzele pe care le iei din cauza oboselii. Pentru că poate dura destul de mult timp să strângi zăpada dintr-o curte mare folosind o lopată, poți apela la ajutoare pentru rezultate mai rapide.

             

O freză cu motor termic pentru deszăpezire, de exemplu, poate arunca zăpada la o distanţă de până la 10 metri. În acest fel economiseşti din timpul de curăţare care, în cazul lopeţii, creşte odată cu spaţiul ales.

Lopata înseamnă mişcare, dar totuși o astfel de deszăpezire poate avea, drept consecinţe, dureri de spate. Acestea sunt principalele motive pentru care cei mai mulți cumpărători renunţă la lopeţile vechi. Sănătatea este un factor important, iar o plimbare cu o freză de zăpadă nu implică efortul pe care trebuie să îl faci, atunci când cureţi zăpada cu lopata.  

                

Cumpără tot ce ai nevoie pentru a deszăpezi locuința ta de pe Lajumate.ro, găsești peste 1 milion de anunțuri din toate categoriile de unde poți alege.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews