Cum îți dai seama de gradul de confort al unui apartament?

 

Anunțurile pentru vânzarea și închirierea apartamentelor conțin de cele mai multe ori și informații legate de gradul de confort al locuinței respective, însă pentru foarte mulți cumpărători gradele de confort 1,2,3 nu sunt foarte clare. Iată ce separă categoriile de confort în cazul apartamentelor:

Un apartament confort 1 este complet decomandat, mai exact nu se poate face trecerea dintr-o cameră în alta, intrarea în fiecare cameră se face printr-un hol. Suprafața unui astfel de apartament este mare, peste 30 mp în cazul unei garsoniere și 80 mp pentru o locuință cu 4 camere. 

Apartamentele confort 2 sunt de cele mai multe ori semi-decomandate,adică se poate trece din sufragerie într-un hol, iar apoi din acel hol se poate ajunge în celelalte camere. Dimensiunile sunt puțini mai mici, de la 27 mp pentru o garsonieră  și 57 mp în cazul unui apartament cu 4 camere.

                                        

Un apartament confort 3 nu are balcon și nici holuri, se face trecerea dintr-o cameră în cealaltă. Apartamentele cu 3-4 camere nu au o suprafață mai mare de 40-50 mp, astfel spațiul util este mai mic decât în celelalte 2 cazuri.

Atunci când se stabilește gradul de confort al unei locuințe se ține seama și de alți factori cum ar fi: etajul la care se află apartamentul, cât de îngrijit a fost de vechii proprietari, starea blocului și îmbunătățirile acestuia.

                                            

În funcție de necesitățile tale poți alege ca apartamentul tău să aibă confortul pe care tu îl vrei, pe HomeZZ.ro poți seta foarte ușor din filtre confortul apartamentelor pe cae vrei să le vezi. Găsești peste 50.000 de oferte cu apartamente de vânzare din România, alege ce ți se potrivește.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate