Dacia a devenit cel mai valoros brand românesc al anului 2017

 

Dacia este cel mai valoros brand românesc, are în acest moment o valoare estimată la 1,2 miliarde de euro. Iată care sunt cele mai valoroase brand-uri românești din raportul Brand Finance România 50.

Producătorul auto Dacia este cel mai valoros brand românesc în 2017 și singurul care depășește un miliard de euro. La ora actuală, Dacia este al doilea brand din portofoliul Renault ca vânzări, cu un procent de 90% din producție comercializat în 34 de țări.

Pe poziția a doua în clasament se regăsește platforma de comerț online eMAG, înființată în 2001 într-un apartament de bloc. eMAG este urmat de retailer-ul Dedeman, cu magazinele sale de materiale de construcții și amenajări interioare. Dedeman este și cel mai valoros brand cu acționariat 100% românesc.

Digi (RCS&RDS) se află pe locul 5, cu o valoare de 150 de milioane de euro, fiind și cel mai puternic brand din domeniul telecomunicațiilor, oferind servicii de telefonie fixă și mobilă, internet și date, televiziune prin cablu în România, Ungaria, Italia și Spania.

Urmează pe poziția a șaptea Bitdefender, cel mai valoros brand de tehnologie din țara noastră. Catalogat drept cea mai bună soluție antivirus în clasamentele internaționale, Bitdefender ajunge la sute de milioane de utilizatori de pe mapamond.

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini Dacia scoase la vânzare pe CarZZ.ro, ai peste 3.000 de oferte din care poți alege.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate