De ce sunt apartamentele vechi mai scumpe decât cele noi

O analiză realizată de specialiștii în domeniu a arătat faptul că apartamentele vechi sunt de cele mai multe ori mai scumpe decât cele nou contruite, iată care sunt motivele:

Pentru început, blocurile vechi au o amplasare mult mai bună decât cele noi pentru că au fost construite primele.

Deşi o locuinţă nouă trebuia să fie mai scumpă decât una veche, în România, din cauza crizei imobiliare şi a modului în care s-au construit multe locuinţe noi, situaţia este exact invers.

              

O analiză locală asupra prețurilor pentru apartamentele de vânzare din marile orașe ale țării ilustrează o situație paradoxală, locuințele vechi sunt mai scumpe decât cele noi. De exemplu în Cluj Napoca apartamentele vechi se vând cu aproximativ 1250 de euro pe metru pătrat în timp ce apartamentele noi pleacă de la un preț de 1170 de euro pe metru pătrat.

În București diferența de preț dintre un apartament nou și unul vechi este de aproximativ 200 de euro. O diferență considerabilă care se explică prin detalii care țin de amplasare și calitatea construcției.

               

Dacă ești în căutarea unei locuințe, pe HomeZZ.ro găsești peste 160.000 de oferte imobiliare din toată țara cu locuințe noi și vechi.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews