De ce vânzătorii își supraevaluează locuințele

 

Toți vânzătorii tind să își supraevalueze locuința, dar unii dintre ei exagerează, iar acest lucru le poate cauza pierderi substanțiale și nu vor reuși să vândă imobilul. Iată motivele pentru care vânzătorii își supraevaluează locuințele:

Pentru tine locuința este un loc plin de amintiri frumoase, un loc unde ai petrecut clipe minunate alături de familia ta, dar acest lucru nu îi va convinge pe cumpărători să plătească un preț mai mare. Este foarte important să fi obiectiva atunci când vrei să vinzi o casă pentru că doar în acest fel vei avea succes.

Nu trebuie să acționezi după ureche și să pui un preț pe care tu îl consideri potrivit. Este bine să studiezi piața imobiliară din România și să vezi ce prețuri au alte locuințe asemănătoare cu a ta, iar în acest fel vei opta pentru un preț corect. 

       

Pe de altă parte, factorul psihologic este foarte puternic, el te determină să îți fie greu să te desparți de locuința ta, dar dacă, de exemplu urmează să vinzi un apartament pentru a te muta într-o casă spațioasă.

Trebuie să fii cu picioarele pe pământ și să te gândești că dacă ai luat deja decizia de a vinde trebuie să o respecți și să nu dai înapoi.  

        

Adaugă un anunț gratuit cu locuința ta pe HomeZZ.ro, găsești peste 160.000 de anunțuri imobiliare din toată țara, locul unde milioane de români caută zilnic oferte imobiliare.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews