Decorează-ți casa în alb! Vezi câteva idei simple

 

E frumos și simplu să decorezi casa în alb, dar mulți evită această culoare pentru că se gândesc că se murdărește ușor sau este o culoare monotonă.

Dacă vei alege materialele potrivite, acestea se pot întreține și curăța ușor, iar a decora cu alb este cea mai simplă cale prin care îți poți lumina casa și poți face ca spațiul să pară mai mare.

Dacă decorezi în alb nu înseamnă că trebuie să folosești doar albul pur ca zăpada ci și toate nuanțele colaterale: alb smântână, fildes, alburi colorate (alb cu tentă de roz, albastru, orange sau griuri deschise și luminoase).

Sunt multe nuanțe de alb cu totul speciale, așa cum este albul grecesc culoare ce este caracterizată ca fiind incandescentă și plină de lumină, sau tonurile de fildeș care dau decorului tău un aer romantic și calm.

A decora cu alb camera de zi poate părea o idee prea îndrazneață. Albul fildeș și albul colorat sunt o bună soluție. Albul dă adâncime, aduce lumină și face locul, în care culoarea este folosită intens, să fie foarte primitoar. Albul poate să fie culoare de accent dacă este folosită la husa pentru canapea sau la husa unui fotoliu.

Curat și proaspăt este sinonim cu albul, iar pentru a avea un loc curat și proaspat cea mai bună soluție este de a-l decora cu alb. Albul este ideal pentru bucătările. Combină mobila neagră în bucătărie cu pereți albi strălucitori, iar efectul o să fie cu adevărat magic.  

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate