Doar în acest fel vei putea reduce consumul de carburant! 5 sfaturi utile

 

Nu trebuie să recurgi la soluții extreme pentru a reduce consumul de combustibil. Iată 5 sfaturi utile care te vor ajuta să reduci consumul mașinii tale:

  • Adoptă un stil de condus adecvat pentru trafic.

Este bine să anticipezi traficul și să nu mergi mai repede decât prevede legea. Folosește mai mult frâna de motor, decât frâna clasică.

  • Verifică presiunea din anvelope.

Dacă anvelopele au presiunea prea mică riști să ai un consum mai mare de carburant, mai ales atunci când crești viteza. Verifică presiunea din anvelope în mod constant, mai ales atunci când ai drumuri interurbane.

  • Schimbă bujiile uzate.

Nu te costă deloc mult să schimbi bujiile, iar operațiunea este simplă. Bujiile uzate duc la o aprindere incompletă, ceea ce duce la pierderea combustibilului. 

  • Întreține mașina.

O mașină întreținută funcționează mult mai bine. Astfel, verifică filtrele, uleiul și celelalte componente, ai grijă să le schimbi la timp pentru a fi într-o stare optimă.

  • Verifică filtrul de aer.

Schimbă la timp filtrul de aer pentru că, în caz contrar, amestecul de aer-carburant nu va fi optim, iar consumul va crește. 

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews