Dorobanți- una dintre cele mai râvnite zone din București

 

În București ofertele imobiliare se pot împărți în 2 categorii: ofertele din cartiere și ofertele din zonele cel mai bine cotate din capitală, respectiv din nord și centru.

Zona Dorobanți este considerată exclusivistă datorită amplasării centrale și datorită prețurilor destul de accesibile. Publicul care este interesat de imobile în această zonă este mixt și diferit din punct de vedere socio-profesional. Aici se pot muta atât familii cât și oameni de afaceri, se pot deschide birouri și centre comerciale.

Există o varietate de oferte imobiliare în Dorobanți, de la apartamente în vile sau în blocuri vechi pâna în ansambluri rezidențiale nou-construite, toate se găsesc aici.  

           

Un alt factor important pentru care zona Dorobanți este o zonă răvnită pe piața imobiliară este nivelul ridicat de siguranță, datorită nivelului scăzut al criminalității comparativ cu alte zone ale Bucureștiului. 

Tinerii sunt atrași de multiplele restaurante culinare și de spațiile de petrecere a timpului liber. Pentru familii, paleta largă de oportunități educaționale-școli, licee- reprezintă un important punct forte al acestui cartier. 

          

Pe HomeZZ.ro sunt peste 2.000 de apartamente de închiriat în centrul Bucureștiului și alte 160.000 de anunțuri cu imobile date spre vânzare sau închiriere. Răsfoiește anunțurile și găsește ceea ce ți se potrivește.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews