Greșeli pe care le faci în timpul dușului și îți afectează pielea

 

După o zi grea de muncă tot ce îți dorești este să ajungi acasă și să faci o baie relaxantă. Iată care sunt greșelile cele mai frecvente pe care le faci la duș și cum îți afectează pielea:

Nu folosi apă foarte caldă. Chiar dacă un duş fierbinte poate fi o adevărată plăcere pentru tine uneori, medicul aprecizat că întotdeauna trebuie ca apa să aibă o temperatură medie deoarece apa foarte fierbinte va facilita deshidratarea pielii înlăturând lubrifianţii naturali ai pielii tale.

În cazul în care te confrunţi cu anumite eczeme mai ales, apa fierbinte va înrăutăţi aspectul pielii şi va întârzia procesul de regenerare natural al pielii. Doctorul a punctat şi faptul că dacă foloseşti chiar şi pentru o scurtă perioadă apă cu o temperatură mai mare de 49 de grade te poţi alege cu arsuri la nivelul pielii tale.

Cum să te speli corect pe cap? Potrivit aceleiaşi surse, indiferent de produsele de curăţare a scalpului pe care ai ales să le foloseşti, este necesar să întinzi bine şamponul pe scalp, să masezi uşor cu mişcări circulare şi să laşi 2-3 minute să acţioneze, apoi să clăteşti. Produsele nu trebuie aplicate doar pe firul de păr ci şi pe scalp, trebuie să urmăreşti fenomenul natural în urma căruia părul tău se îngraşă şi să îi laşi măcar o zi să se bucure de sebumul său. De două-trei ori pe săptămână este mai mult decât suficient pentru a lăsa în felul aceasta scalpul să îşi îndeplinească toate atribuţiile.

Folosește produse cosmetice la prețuri accesibile de pe Lajumate.ro.

                              

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate