În ce cartiere din București au scăzut prețurile locuințelor?

Bucureștiul a făcut notă discordantă de la tendința general ascendentă a prețurilor apartamentelor din România. Astfel, pretențiile vânzătorilor din capitală s-au diminuat, per ansamblu, cu 1,1%, până la o medie de 1.230 de euro pe metru pătrat util.

Experții în imobiliare susțin faptul că deocamdată prea devreme pentru a trage concluzii pe baza acestei evoluții, dat fiind faptul că scăderea este relativ mică și ar putea fi temporară; aceasta poate fi înțeleasă ca un efect al epuizării fondurilor Prima Casă, factor în măsură să tempereze entuziasmul bucureștenilor de a se angaja la un contract de creditare imobiliară.

Cele mai importante scăderi de preț au fost înregistrate în Ferdinand (-7,9%), Parcul Carol/Cantemir-Mărășești (-5%), dar și în două dintre cel mai bine cotate zore din București, respectiv Dorobanți-Floreasca (unde prețurile s-au diminuat cu 4,1%) și Kiseleff-Aviatorilor (-2,5%).

Topul celor mai importante ieftiniri este completat de cartierul Tei, cu un declin de 2,1%. 

Intră pe HomeZZ.ro și vezi care sunt cele mai ieftine apartamente scoase la vânzare din București.

                

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews