În ce cartiere din București au scăzut prețurile locuințelor?

 

Bucureștiul a făcut notă discordantă de la tendința general ascendentă a prețurilor apartamentelor din România. Astfel, pretențiile vânzătorilor din capitală s-au diminuat, per ansamblu, cu 1,1%, până la o medie de 1.230 de euro pe metru pătrat util.

Experții în imobiliare susțin faptul că deocamdată prea devreme pentru a trage concluzii pe baza acestei evoluții, dat fiind faptul că scăderea este relativ mică și ar putea fi temporară; aceasta poate fi înțeleasă ca un efect al epuizării fondurilor Prima Casă, factor în măsură să tempereze entuziasmul bucureștenilor de a se angaja la un contract de creditare imobiliară.

Cele mai importante scăderi de preț au fost înregistrate în Ferdinand (-7,9%), Parcul Carol/Cantemir-Mărășești (-5%), dar și în două dintre cel mai bine cotate zore din București, respectiv Dorobanți-Floreasca (unde prețurile s-au diminuat cu 4,1%) și Kiseleff-Aviatorilor (-2,5%).

Topul celor mai importante ieftiniri este completat de cartierul Tei, cu un declin de 2,1%. 

Intră pe HomeZZ.ro și vezi care sunt cele mai ieftine apartamente scoase la vânzare din București.

                


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate