Îndepărtează mirosul urât din frigider cu ajutorul a 5 produse naturale

 

Dacă știi cum să le folosești, produsele naturale te pot ajuta să scapi de mirosurile din frigider. Iată despre 5 metode pentru îndepărtarea mirosului urât din frigider folosind doar produse naturale banale:

1. Oțet

Se prepară o soluţie din oţet şi apă şi se curăţă interiorul frigiderului. Pe unul dintre rafturi se pune o sticlă de oţet fără capac, în acest fel frigiderul tău nu va mai mirosi urât.

2. Boabe de cafea

Se pune cafea proaspăt măcinată într-un recipient fără capac. Cafeaua va acoperi mirosurile de mâncare din frigiderul tău. Boabele de cafea înlătură şi alte mirosuri din locuinţă, mai ales mirosul de ţigară.

3. Zeama de lămâie

Elimină mai ales mirosul de peşte şi de usturoi. Astfel, se stoarce o lămâie şi se păstrează sucul acesteia pe unul din rafturile frigiderului. La fel se poate proceda şi cu alte citrice precum portocale sau chiar mandarine.

4. Condimentele

Sunt recunoscute pentru aroma lor extrem de puternică şi sunt folosite cu succes pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute nu numai din frigider, ci şi din întreaga ta casă. Printre cele mai folosite sunt scorţişoara, cuişoarele şi ienibaharul.

5. Bicarbonatul de sodiu

Este cel mai ieftin și cel mai eficient remediu împotriva mirosurilor din frigider. Este recomandat a se păstra un recipient cu bicarbonat de sodiu pe unul dintre rafturi.  

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu! Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care le pui la vânzare și milioane de români vor vedea oferta ta de îndată.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews