Iubești sucul proaspăt? Vezi cum poți alege cel mai bun storcător de legume și fructe

 

De un storcător de fructe se va bucura întreaga familie și vă va influența sănătatea. Iată câteva tipuri de storcătoare din care poți alege:

Storcător manual nu este la fel de po pular printre alegerile cumpărătorilor față de storcătorul de fructe centrifugal sau cel de fructe cu melc. Există adepți și pentru acest model și pe bună dreptate. Sucul este obținut prin presare la rece, foarte multe vitamine si nutrienți rămân în sucul obținut.

Storcător electric este ușor de utilizat pentru că se învârte singur și nu trenuie să te chinui tu, ca în cazul celui manual. Se curăță destul de ușor, este de dimensiuni mici și nu ocupă mult loc și se gasește la prețuri mici.

Storcătorul cu mâner este foarte practic și ușor de folosit. Este des folosit în localuri și restaurante pentru freshuri. 

Mini-storcător cu mâner  foarte des folosit atât  pentru a prepara limonade rapide cât și în bucătărie pentru a adăuga suc de lămâie în mâncăruri sau sosuri. Bucătari cu renume recomandă acest aparat.

Găsește storcătorul de fructe și legume potrivit pentru tine pe Lajumate.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din țară.

                    

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews