Jeep Cherokee aduce un nou facelift pe piață

 

Jeep Cherokee a anunțat un nou facelift. Schimbările apar în partea frontală unde actualul model folosește un set de blocuri optice foarte înguste, ce confereau un aspect diferit modelului. Pentru Cherokee facelift, Jeep a ales să modifice destul de substanțial partea frontală, oferind acum blocuri optice normale.

Grila radiatorului păstrează semnătura clasică Jeep, dar a fost redesenată. Noul model va debuta oficial pe 16 ianuarie, anul viitor în cadrul Salonul Auto de la Detroit. Jeep speră să dea un impuls proaspăt modelului său de segment mediu și acestă să se alăture mai popularilor săi frați: Renegade, Compass, Grand Cherokee și Wrangler.

Jeep nu a oferit prea multe detalii tehnice despre noul model Cherokee facelift și s-a limitat doar la declarația următoare: „Cel mai capabil SUV de dimensiuni medii are un design nou, autentic și premium, împreună cu sisteme de propulsie mai eficiente din punct de vedere al consumului de carburant.”

Oficialii promit mai multe informații despre noul Jeep Cherokee din 16 ianuarie 2018.  

Dacă vrei să-ți cumperi un SUV, pe CarZZ.ro găsești peste 5.000 de mașini SUV scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                    


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate