La nivel european vânzările Dacia sunt peste așteptări

 

Succesul Dacia pe piețele din Europa de Vest nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Cu modele aproape fără competiție din punct de vedere al prețului, marca românească a prins extrem de bine la europenii care își doresc un automobil corect echipat, fiabil, la un preț extrem de atractiv.

Chiar și așa, vânzările Dacia pe două dintre cele mai importante piețe ale Europei sunt cu adevărat surprinzătoare.

Franța și Germania sunt două țări cu o industrie auto extrem de puternică, cu clienți destul de fideli mărcilor naționale, ceea ce este și mai remarcabil în povestea de succes a celor de la Dacia.

Vânzările Dacia din Germania au ajuns la 4.234 de unități, în creștere cu 40% comparativ cu octombrie 2016. În total, în primele 10 luni ale anului, Dacia a comercializat 51.925 de unități în Germania, în creștere cu 27.4%. Cifrele sunt cu adevărat surprinzătoare mai ales prin prisma faptului că la nivelul european creșterile sunt în general mici, asta în cazul în care acestea există.

 

În Franța, dacă vorbim de clasamentul pe primele 10 luni, Dacia a reușit să vândă peste 97.000 de mașini, ceea ce reprezintă o creștere de 5,4%. Asta înseamnă că cifra de 100.000 de unități va fi rapid depășită și, foarte probabil, și cea de 110.000 de unități vândute anul trecut.

Toate aceste cifre extrem de pozitive sunt atinse înainte de lansarea noii Dacia Duster, un model, de asemenea, extrem de iubit în Europa de Vest. Designul nou, interiorul complet schimbat și gama de echipamente mai bogate va face din Duster un model care nu va putea să treacă neobservat de către nimeni. Duster va ajunge și în România la finalul acestui an.  

Pe CarZZ.ro găsești peste 3.000 de oferte cu mașini Dacia scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                         


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate