Locuințele cu suprafețe mici se vând mult mai repede! Vezi de ce

 

Chiar dacă s-au ieftinit considerabil, casele cu suprafețe mari nu se mai vând ca altă dată. În schimb, locuințele de mici dimensiuni se vând foarte bine, iată care sunt motivele:

Prețul inițial este cel mai important criteriu pe care cumpărătorii îl iau în calcul, însă nici costurile de încălzire nu sunt neglijate.

Pe HomeZZ.ro găsești peste 10.000 de anunțuri cu garsoniere de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Clienții au învățat că o locuință cu suprafață mare este confortabilă, dar mai ales costisitoare: este nevoie de un buget mai mare pentru a întreține un astfel de cămin, lucrările de întreținere precum zugrăvirea periodică sau înlocuirea acoperișului scot mai mulți bani din buzunar, iar costurile de încălzire pot fi uneori prea mari.

Vilele și apartamentele de sute de metri pătrați scoase la vânzare de ani de zile demonstrează că valoarea locuințelor de mari dimensiuni se depreciază mai repede decât în cazul celor cu suprafețe mai mici. Cele din urmă se vând mai repede și țintesc un număr mai mare de potențiali cumpărători.

Dacă vrei să îți cumperi un apartament de mici dimensiuni, pe HomeZZ.ro găsești peste 40.000 de apartamente cu o suprafață mai mică de 60 mp utili.

                  

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews