Locuințele pentru clasa medie au o calitate sporită

 

Cele mai multe dintre locuințele construite în marile orașe ale țării se adresează populației cu venituri medii. Tocmai pentru că există o cerere în acest sens, principalul criteriu la proiectarea lor a fost factorul preț. Iată însă că pe acest segment de piață încep să apară și proiecte diferite, ce pun accentul pe facilitățile oferite locatarilor și calitatea vieții acestora, fără a scăpa din vedere grija față de mediu.

Un astfel de exemplu este Nordis Residence – Otopeni Garden, care va fi compus din 35 de apartamente cu două sau trei camere. Construit pe un teren în suprafață de 1.800 de metri pătrați.  Ansamblul a fost proiectat pentru a da dovadă de confort, eficiență și protejarea mediului.

Viitorii locatari vor avea acces la facilități precum: grădină privată, loc de joacă pentru copii, saună și sală de fitness. Prețurile încep de la 49.000 euro (+TVA) pentru un apartament cu două camere.

Dacă vrei să-ți cumperi un apartament cu 2 camere, pe HomeZZ.ro găsești peste 40.000 de oferte din care poți alege.

Amplasat în zona Podului Grant, aproape de zona Orhideea-Grozăvești, Nordis Residence – Grant Home va fi format din 24 de apartamente cu două camere și va fi dotat cu parcare subterană, saună si sală de fitness. 

Potrivit reprezentanților Nordis, complexul „este proiectat și construit cu responsabilitate față de mediu, la construcția ansamblului folosindu-se elemente «verzi»: corpuri de iluminat cu LED pentru spațiile comune și în garaj, panouri solare pe acoperiș pentru iluminatul spațiilor comune si termoizolație cu eficiență energetică superioară”. Prețurile pornesc de la 59.000 euro (+TVA) pentru un apartament cu două camere.  

                  

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews