Locuri de muncă la stat în Zalău! Vezi cum se fac angajări

 

În Zalău, printre domeniile în care sunt puse la bătaie, în această perioadă, locuri de muncă, se numără administraţia publică, învăţământul şi sănătatea. 

Peste 30 de locuri de muncă sunt disponibile în instituţiile bugetare din judeţ. Cele mai multe sunt disponibile în administraţia publică, şase primării din judeţ anunţând că vor organiza concursuri. Printre ele, cea din Ip, unde este nevoie de un muncitor calificat în cadrul Compartimentului Gospodărire Comunală, din Halmăşd - un şofer şi doi inspectori, şi Şărmăşag - inspector debutant - manager de transport, la Serviciul Administrativ, Întreţinere, Reparaţii şi de Deservire.

Din lista administraţiilor locale care vor să îşi completeze echipa mai fac parte Primăria Marca, care organizează concurs pentru încadrarea a patru muncitori calificaţi în cadrul Serviciului de gospodărire comunală, în posturi de fierar-betonist, zidar, zugrav şi mecanic utilaje, Primăria Jibou, care încadrează un consilier la Compartimentul Management de Proiecte şi Achiziţii Publice, şi Primăria Cehu Silvaniei, cu un post de şef pentru Serviciul Administraţie Publica Locală. În învăţământ, cinci unităţi şcolare au nevoie de personal. La Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” Şimleu Silvaniei se caută un îngrijitor curăţenie şi un mecanic de maşini şi utilaje, Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu” Zalău vrea să angajeze un paznic, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 Şimleu Silvaniei, un bucătar, Liceul Tehnologic nr. 1 Sîg, un pedagog şcolar, un supraveghetor noapte, un bucătar şi un muncitor necalificat, cu atribuţii de ajutor de bucătar, în timp ce la Şcoala Gimnazială nr. 1 Românaşi este vacant un post de îngrijitor curăţenie cu jumătate de normă pentru Şcoala Primară Romita.

Alte locuri de muncă vacante sunt la Poliţia Locală Zalău (consilier grad profesional superior, în cadrul Biroului Financiar Contabilitate, Resurse Umane, Administrativ, Juridic) şi la Unitatea Teritorială 95 – localitatea Jibou, din cadrul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale (director executiv). 

Pe JobZZ.ro găsești peste 15.000 de oferte cu locuri de muncă în toate județele țării!  

                     


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate