Mașina de spălat vase: moft sau necesitate?

 

Mașina de spălat vase îţi uşurează treburile casnice şi te ajută să faci economii. Iată de ce avantaje te poți bucura dacă folosești mașina de spălat vase:

  • Îndepărtează murdăria eficient

Ei bine,maşina de spălat vase îţi vine în ajutor. O maşină de calitate,concepută pentru curăţarea vaselor,poate să îndepărteze eficient murdăria de pe tacâmuri sau de pe paharele de cristal. În funcţie de nevoi,alege-ţi una silenţioasă care să fie dotată cu un număr mare de programe de spălare.

  • Economiseşti energie şi apă

Dacă nu eşti convinsă de beneficiile maşinii de spălat vase,este bine să iei în calcul faptul că,prin folosirea ei,consumul de apă şi de energie se reduce cu până la 60%.

  • Îţi păstrezi mâinile îngrijite

Spălarea manuală a vaselor atacă pielea mâinilor. Detergentul de vase şi duritatea apei de la chiuvetă usucă pielea şi dăunează unghiilor.

În schimb,prin folosirea maşinii de spălat vase,te pui la adăpost de aceste neplăceri. În timp ce maşina spală vasele,poţi urmări liniştită filmul preferat sau te poţi ocupa de alte treburi casnice.

  • Ce model să alegi

Există o gamă variată de maşini de spălat,atât încorporabile,care se potrivesc cu mobilierul din bucătărie,cât şi aparate de sine stătătoare. Pentru o bucătărie unitară,cu un design modern,alege o maşină încastrabilă,ascunsă în mobilier. Dacă n-ai spaţiu,o astfel de maşină îşi poate găsi locul chiar şi într-o cămară,doar că va avea nevoie de o sursă de apă. 

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini de spălat scoase la vânzare pe Lajumate.ro.

                                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate