Mașina preferată a britanicilor

 

Dacă ai putea să iei câte ceva de la fiecare, ca să construiești mașina perfectă, cum ar arăta aceasta? 2300 de britanici pasionați de mașini au răspuns unui astfel de sonddaj și iată ce a ieșit!

Caroseria a fost împrumutată de la primul super SUV al lumii, Lamborghinii Urus, prezentat luna trecută la Sant’Agata Bolognese. Mașina a primit jantele din aliaj de la Honda Civic Type R. Grila tipică Alfa Romeo, preluată probabil de la Giulia, este și ea acolo. Cei care au răspuns sondajului au bifat portierele cu profil agresiv de la Audi R8, spoiler-ul ultra-sportiv de la Gallardo și total neașteptat, evacuarea de la Hyundai i30.

Avem faruri LED împrumutate de la BMW Seria 6 Gran Turismo prezentat anul acesta la Frankfurt și nu putea să fie o mașină ideală fără să aibă și un logo. Așa că emblema Bentley a fost pe placul celor mai mulți dintre participanții la sondaj.

Mașina perfectă este vopsită albastru electric, iar acoperișul este negru mat. La interior, cei care au fost chestionați au ales scaune încălzite și alte câteva funcții de confort.

“Conceptul final are, cu siguranță, o natură sportivă. Ne așteptam la o mașină cu două locuri să atragă atenția repondenților, la decapotabile și la vehicule ultra-performante să se dovedească mai populare. Astfel, formele ample și trăsăturile relativ convenționale au fost o surpriză și pentru noi”, spun britanicii care au realizat sondajul.  

Găsește mașina ta preferată pe CarZZ.ro, ai peste 75.000 de oferte din care poți alege.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews