Măști naturale pentru pete și pistrui

 

Dacă ai pistrui mari sau mici la nivelul feței și nu te împaci cu ei, e bine de știut că poți scăpa de ei cu ajutorul unor alimente din propria bucătărie:

  • Hreanul este un bun decolorant natural

Urmele de pigmentare ale tenului dispar cu hrean. Sucul sau oțetul cu hrean te pot ajuta să scapi de pete și să îți decolorezi pistruii. Poți tampona ușor zonele afectate după ce în prealabil ai curățat bine zona. La final trebuie să îți speli fața cu apă călduță.

  • Mierea are proprietatea de a destinde tenul

Amestecă 4 linguri de miere de albine cu 2 linguri de apă, încălzeşte lichidul uşor şi aplică-l apoi pe faţă în zonele în care ai pistrui. Poți combina mierea și cu germeni de grâu sau cu iaurt, lasă-le să acţioneze 10 -15 minute, apoi clăteşte bine faţă cu apă călduţă.

  • Acidul lactic are rolul de a curăța zonele cu probleme

Smântâna și laptele bătut sunt recomandate ca soluții naturale care te pot scăpa de pete și de pistrui. Ele au la bază acid lactic. Pentru a-și face efectul trebuie să le aplici pe faţă zilnic şi să le laşi să acţioneze cel puţin 15 minute. La final, le ştergi cu un şerveţel, apoi aplici o cremă hidratantă. Folosește iaurturi naturale fără coloranţi sau conservanţi şi combinăle cu suc de lămâie.  

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews