Noul Samsung S8 un telefon pentru pretențioși?

 

Samsung Galaxy S8 şi S8+ sunt deja listate la precomandă și în România. Iată ce aduce nou Samsung S8 pe piață:

Galaxy S8 are un ecran de 5,8 inci, în timp ce S8+ vine cu un ecran de 6,2 inci. Ambele sunt QuadHD, bateriile sunt de 3.000, respectiv 3.500 mAh, rezistă la apă, memoria RAM e de 4GB, camerele foto de 12 megapixeli, iar sistemul de operare e Android Nougat cu interfaţă proprie Samsung. Prețul unui Samsung S8 este de aproximativ 3.500 de lei (sau mai mult, în funcţie de magazin). 

În România, telefonul va fi în variantă de 4GB şi 64GB spaţiu de stocare, cu un preţ de aproape 4.000 de lei pentru Galaxy S8+.  

Samsung S8 a apărut deja la vânzare pe Lajumate.ro, vezi cele mai bune oferte aici!

Pe piața din China, Samsung a pregătit o versiune „premium“. Aici există un S8 şi un S8+ cu 6GB de memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare certificat de TENAA, iar cel mai mare preţ ajunge la peste 1.000 de dolari. Pentru cei care fac o precomandă există și un cadou- un dock DeX, care costă 150 de dolari în mod normal, şi prin intermediul lui telefonul devine computer (conectat la un monitor).

Dacă ești un iubitor al mărcii Samsung, atunci pe Lajumate.ro ai peste 8.000 de anunțuri cu telefoane Samsung scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews